Het onderhoud van een gemiddelde tuin wordt vaak gezien als een tijdrovende klus. Dat is deels waar, want een tuin vraagt nu simpelweg om onderhoud. Maar tijdrovend hoeft het absoluut niet te zijn, met name wanneer u het uitbesteedt en tijdig laat onderhouden. Als hoveniersbedrijf zijn we ook in te schakelen voor het onderhoud van uw tuin. Het voordeel is dat u weet dat het goed en efficiënt gebeurd, maar dat het u uiteindelijk bespaart in tijd die u liever aan iets anders besteedt. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van een mooi onderhouden voor- en achtertuin.

Bij tuinonderhoud zijn wij u graag zowel particulier als bedrijfsmatig van dienst. Veel bedrijven beschikken namelijk ook over groenvoorzieningen en/of een tuin. Qua bedrijven hebben we een uiteenlopend clientèle, waarbij u kunt denken aan fraai opgetrokken kantoorpanden met een dakterras of tuin, maar ook woonstichtingen waar de bewoners ook graag genieten van het buitenleven. Daarnaast hebben wij ook mogen voorzien in het onderhoud en de aanleg van tuinen uit naam van aannemers, om een optimaal eindresultaat neer te zetten.

We werken bij Hoveniersbedrijf Dennis Hermans met onderhoudscontracten, zodat u heel eenvoudig vaste jaarlasten hebt. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en wat de kosten op jaarbasis zijn. Zo staan u geen onwelkome verrassingen te wachten en kunnen wij samen met u een gestructureerde planning maken voor het onderhoud van uw tuin!