Het ontwerp van een tuin is allesbepalend voor het eindresultaat. Niet alleen beschikken we dus over groene vingers, maar ook over een creatief, groen denkvermogen! Het ontwerp kunt u dus zorgeloos aan ons overlaten, want bij ons maatwerk de manier waarop wij werken.

Ook hier zijn we zowel particulieren als bedrijven graag van dienst. Als u gerichte wensen hebt, gaan we samen met u om tafel om de potentie en mogelijkheden te bespreken voor het ontwerp van uw tuin. Door alle wensen en mogelijkheden samen te voegen tot een concreet ontwerp, krijgt u vooraf al een uitstekend beeld van hoe het resultaat eruit zal komen te zien. Onze ontwerpen zijn innovatief, doordacht en functioneel.

Bij het vormgeven van een ontwerp, beginnen we uiteraard naar daar waar het uiteindelijk om draait; uw tuin. Door de locatie waarover het gaat goed tot ons te nemen en alle elementen in acht te nemen, komen we samen met u tot het best mogelijke ontwerp. Tijdens onze gesprekken en de vordering van het ontwerp, blijft voor u het proces duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard worden ook de kosten, de werkwijze en de verwachte arbeidsduur besproken. Transparant is hoe wij bij Hoveniersbedrijf Dennis Hermans graag werken.

Met uw goedkeuring zullen we dan aan de slag gaan, om het ontwerp van uw tuin tot leven te brengen. Zijn er, voordat we aan de slag zullen gaan, nog aanpassingen nodig? Geen probleem, want een ontwerp ligt er pas zodra het geheel op uw wensen is aangepast!