Met de jaren die verstrijken, veranderen ook onze wensen over onze tuin. Want ooit hebt u uw tuin laten aanleggen, of misschien hebt u dit zelfs wel met eigen handen gedaan, en uw wensen zijn in de tussentijd veranderd. Dat gebeurt, met enige regelmaat zelfs. Zo bent u intussen wel uitgekeken op die terracotta tegels, of die verwilderde overkapping die al het zonlicht wegneemt. Dit alles maakt dat u en uw tuin toe zijn aan een tuinrenovatie.

Een tuinrenovatie klinkt ingrijpender dan het daadwerkelijk is. Want ook al zijn de gevolgen in positieve zin groot, de overlast is er niet of minimaal. Wij steken uw tuin namelijk binnen de kortst mogelijk tijd in een nieuw jasje, zodat uw tuin weer voldoet aan uw wensen. Samen met u kijken we grondig naar de mogelijkheden die uw tuin biedt, zodat we de wensen kunnen ombuigen tot het gewenste resultaat. Nadat we alles concreet met u hebben afgestemd, maken wij het ontwerp in orde dat tot in de laatste puntjes van details wordt voorzien. Op die manier weet u van tevoren precies wat het resultaat is van uw tuinrenovatie.

Dus is uw tuin ook toe aan een nieuwe uitstraling en vindt u het wel weer eens tijd om naar volle tevredenheid uw tuin in te stappen? Dan nodigen we u van harte uit om vrijblijvend met ons te praten over uw tuinrenovatie.